REFLEKTERA VÅR 2020

På tal om att stanna upp och reflektera (fortsättning från mitt förra inlägg); mitt i natten när man sitter framför datorn och lägger upp nya pass i vår härliga kanal Inner Strength på Twiik.


Det jag framförallt brinner för när det gäller mitt ”icke vanliga jobb”, om vi då ska prata träning och utbildning, är ju att utveckla, inspirera till mer kunskap. Till att man ska hitta den där passionen, glädjen och glittret, antigen då man tränar själv eller då man tränar andra. Det är ju inte svårt att inse att våren varit en utmaning, att inte få träffas, träna tillsammans, uppleva tillsammans, få gåshud tillsammans, utvecklas tillsammans. Utbildningar och event har ställts in eller skjutits fram, och jag saknar SÅ att få energin från varandra.


Blickar jag tillbaka så är jag sjukt stolt över det jag och Malin har byggt upp i vår kanal på @Twiik. Vi har över 50 pass i olika kategorier för hemmaträning, vi har genomfört 2 st uppskattade Workday Bootcamp, Handstand Bootcamp, vi har klart 2 st det vi kallar ”toolboxes” för instruktörer, vi har igång en Empower Summer Boostcamp mm. Men framförallt har vi landat så skönt i vår vision och vad vi vill. Att Inner Strength inte är ytterligare ett koncept, det är mer. Och det är så inspirerande och kittlande för framtiden.


Jag har skapat en digifysisk instruktörsutbildning i dance/step, har kört den med 2 stjärnor som verkligen har inspirerat mig. Vi har haft några fysiska träffar och sedan arbetat digitalt i Twiik appen. Måste säga att det verkligen fungerat över förväntan. Vi är inte klara ännu, men jag ser fram emot gåshudsmoments och att få köra igång till hösten med fler (maila mig om ni är intresserade)


När många event ställdes in ville jag ställa om. Springtimetravel och Camilla nappade på min idé och vi utvecklare ”The digital Camp” som kördes sista helgen i maj. Livesända klasser och massa skönt förinspelat material med allt ifrån kost till workshop om hemmaträning, föreläsning mm. Lärde mig så fantastiskt mycket; framförallt vad som krävs när man livesänder och ska kommunicera via en liten skärm Det är inte helt enkelt att skapa eventkänslan och upplevelsen man vill delge.


Barre Move utvecklas vidare och vi släppte en ny release; nummer 17 Raise your vibe. Nästa instruktörsutbildning; som förhoppningsvis blir IRL sker den 22/8 i Haparanda.


Summering blir att jag ändå är så nöjd med våren, den har gett mycket trots att den varit tung bitvis. Jag måste dock också nämna att jag är så tacksam att jag fått fortsätta köra alla mina klasser på IKSU, gett så mycket energi!


Och känns fantastiskt att få starta med ett IRL event i Göteborg med mina fina kollegor/vänner och MPWR. Missa inte den 15/8 i Göteborg. Fler platser kommer också att dyka upp.


Hoppas vi får glittra och uppleva träning tillsammans ”på riktigt” SNART!


2 views0 comments

Recent Posts

See All

10000

LAGOM