NORMAL JOB

bland har jag ”vanliga kläder” på mig. Det händer inte så ofta, men ibland. Igår var en av få gånger i sommar..


Ska erkänna att jag under våren mer än ofta dragit på mig träningskläderna när jag vaknat, och det är mer än ett styrelsemöte där jag bara dragit på mig en kavaj över.. För även om mitt flöde här domineras av träning och yoga så har jag ett ”vanligt jobb” också (som många uttrycker det). Det är inte på något som helst sätt för att jag inte tycker att träning och yoga inte kan vara ett ”vanligt jobb” snarare tvärtom, vi behöver börja lyfta och peppa, köpa tjänster av alla dessa fantastiska entreprenörer inom träning och hälsa. Men det är en annan diskussion.


Jag älskar mitt ”vanliga jobb”, har hittat min passion och det som jag brinner för (på tal om gårdagens inlägg att vi behöver peppa varandra att hitta det). Tror på riktigt att det är startups och entreprenörer som kan förändra vår framtid till något bättre, med nya och mer hållbara lösningar och idéer. Och jag får vara med på en pytteliten del av deras resa och hjälpa dem att växa, på olika sätt.


Så, jag tänkte mig på en liten reflektion över denna speciella vår. Då jag inte vill rusa in i hösten i samma tempo framför skärmen, med miljontals idéer (det har tydligen varit mitt sätt att hantera pandemin)


Efter många timmar med en ansökan om finansiering till vår inkubator tar jag med mig att jag hade gåshud under dagen då vi hade vår intervju/granskning. Vi har fantastiska startups och jag har grymma kollegor. Är så stolt och glad över att vi fick finansiering och kan fortsätta stötta alla våra startups. Förhoppningsvis mer IRL till hösten, men vi har kört på minst i samma takt framför datorn under våren.


Är också glad och stolt över att vara en del av teamet Ignite Sweden, där vi supersnabbt ställde om och körde digitala matchningar mellan startups och storbolag, vi kom med nya idéer och jag fick vara med på en pilot där vi även matchade startups med investerare.


Vi ställde om och körde vårt stora event Umeå Tech Arena digitalt och live, tom med en drönare som livesände. Det viktigaste av allt var i mina ögon att vi startade en dialog och nätverk inom ett område så att människor får träffas (om än digitalt).


Jag kan fortsätta listan, men jag checkar av att jag fått vara del av saker som spelar roll, förändrar och utvecklar.


Jag har alltid varit helt obrydd om titel eller roll, det viktigaste är att jag får jobba med saker där jag kan göra skillnad. Ofta ganska liten, men ibland lite större. Men jag älskar att jag har utrymme att komma med idéer, att få matcha människor, projekt eller företag som kan skapa värde och göra skillnad tillsammans. Skulle jag sätta ett ord på vad jag ofta gör så sätter jag FACILITATOR som ”titel” på mig själv.


1 view0 comments

Recent Posts

See All

10000

LAGOM