MEZMERIZED

Ni vet den där känslan när man glömmer tid och rum. När man får gåshud och hela kroppen KÄNNER, alla känslor på något sätt ligger utanpå. Öppnas.


När var du totalt uppslukad av något senast? Jag erkänner, jag har svårt att bli det digitalt. Det kan absolut vara ute i naturen på en magisk plats, med några flödande yogarörelser, ensam. Men oftast är det tillsammans, med få eller flera, för på något sätt kan det bli ännu starkare tillsammans.


Så många magiska moments jag haft på träningsevent och resor genom åren, delade nyss JUST DO IT STHLM med Nike, kan inte nog tacka Nike för alla upplevelser de skapat för mig och så många fler. Det har varit gåshud gånger 10.. Men just NU är det svårt. Vi kan inte göra det tillsammans. Vi får hitta digitala lösningar, och hur skapar vi bäst möjlighet till den där upplevelsen som gör att vi glömmer tid och rum?


PLACE: Hitta en plats. Som är din. Kanske är du ensam om det är det du behöver för din träningsupplevelse (jag behöver ex ibland det för att bli uppslukad av yoga)

PLUG IN: tänk inte att du ska se och höra instruktioner från din minimala skärm på telefonen samtidigt som du ska röra dig och glömma tid och rum. Det tar alldeles för mycket fokus.. Ha gärna hörlurar, om du kan trådlösa.

INSPIRE: Tänk att du ska inspireras av det digitala. Du behöver inte följa till punkt och pricka. Låt kreativiteten ta över och lyssna på kroppen. Kanske har du tom bara tittat på något innan, för att sedan bara "go with the flow"


Jag längtar så mycket till när vi får träffas IRL, förhoppningsvis redan i höst (några event är redan inbokade bla EMPOWER SUMMER BOOST i Gbg, THE CAMP i bla Åre, Umeå och Lund med Springtimetravel och även Portugal 10-17/10)


Men till dess hoppas jag vi ses i vår kanal på Inner Strength, där vi inte bara vill ge dig ett kort träningspass, utan förhoppningsvis inspirera till egna rörelser, ge dig ny kunskap och tankar, lite miniworkshop så att du kan bli uppslukad av att skapa dina egna "Magic moments", inifrån och ut!


0 views0 comments

Recent Posts

See All

10000

LAGOM